Opruimactie Oosterweel/Noordkasteel

Posted by & filed under .

Wanneer:
20 oktober 2013 @ 10:00 – 12:00
2013-10-20T10:00:00+02:00
2013-10-20T12:00:00+02:00

Oosterweel en Noordkasteel opruim okt2013

Een grondige herfst opruim-actie in het natuurdomein van Oosterweel en Noordkasteel in Antwerpen. Wie komt een handje toesteken? Wij voorzien alle materiaal om zwerfvuil op te ruimen : fluo hesjes, afvalgrijpers, vuilniszakken, emmers en werkhandschoenen. U hoeft zelf niets mee te brengen.

Deze grote opruim-actie is een initiatief en samenwerking van vreedzaam protest tegen zwerfvuil en Natuurpunt Antwerpen Stad. Met de sympathieke steun van Opsinjoren. Iedereen is van harte welkom! Weer of geen weer, we zullen er zijn 🙂 Trek aub aangepaste opruim-kledij en stevig schoeisel aan. Rubberlaarzen zijn geen overbodige luxe (struiken, gras, modder bij regenweer,..)

De bocht van Oosterweel is een uniek plekje van Antwerpen aan de Schelde met prachtig zicht op de stad. Aansluitend vind je er het bos met kronkelige wandelpaadjes rond de plas van het Noordkasteel. Recreanten en wandelaars laten helaas vaak hun afval achter : blikjes, plastiek flesjes, picknick-en bbq restanten en andere troep. En dat gaan we opruimen!

Afspraak op zondag 20 oktober om 10u op de parking aan de MosselStraat/Sloepenweg (Droogdokkenpark vlakbij Kattendijksluis aan de bocht van Oosterweel). U kan ons niet missen op de parking.

Info: vreedzaamprotesttegenzwerfvuil@hotmail.com

Hopelijk tot dan voor een fijne natuurwandeling, een frisse herfst-neus en een opgeruimd gevoel!