LETS Fashion

Posted by & filed under .

Wanneer:
28 april 2013 @ 10:00 – 18:00
2013-04-28T10:00:00+02:00
2013-04-28T18:00:00+02:00
Waar:
Dienstencentrum De Blomme
Chrysantenstraat 30
Oostende

LETS Oostende organiseert voor de vierde keer het LETS FASHION gebeuren. De vorige edities waren raak, echt een overdonderend succes. En zo voelen we ons gesterkt om er ook deze keer weer iets moois van te maken.

Wat is LETS FASHION?

LETS FASHION is een kledingruilfeest (voor volwassenen en kinderen).
Je levert een kleine bijdrage in de vorm van een paar stukken kledij in zeer goede staat. Op die manier creëren we samen overvloed voor iedereen. Op de ruildag zelf kan je gratis winkelen.

Het is leuk en het kost niets. Shoppen zonder onaangename neveneffecten. Geen schuldgevoelens, geen lege portemonnee.

Maar LETS FASHION is veel meer dan zomaar gratis shoppen. Het is een sociaal gebeuren dat het materiële ver overstijgt. Bij een kopje koffie en gebak leer je andere mensen kennen, delen we in elkaars rijkdom zonder moeder aarde te belasten en werken we op die manier samen aan een beter leefmilieu. Bovenal is het nog leuk ook.

Praktisch:
Waar en wanneer

LETS FASHION gaat door in dienstencentrum De Blomme, Chrysantenstraat 30 in Oostende.
De Blomme is gelegen in de Nieuwe Stad. Deze centraal gelegen locatie is gemakkelijk bereikbaar (Lijnbus 5) en er is volop parkeergelegenheid.

Zondag 28 april van 10 – 18 uur: LETS FASHION (kledij voor kids en volwassenen), met beperking van 5 stuks per toegangskaart.
Van 17 tot 18u leegruilactie, onbeperkt aantal stuks, ook toegang zonder toegangskaar

Hoe deelnemen?
Deelnemen aan LETS FASHION is heel eenvoudig.

Je hebt minimum 3 mooie kledingstukken die je hooguit één of tweemaal hebt gedragen, maar die je eigenlijk toch niet helemaal gegoten blijken te zitten. Die miskopen kan je binnenbrengen en in ruil krijg je een toegangsticket voor 1 persoon. Met dit ticket kan je op de dag dat LETS FASHION doorgaat gratis shoppen van kleding die jou leuk staat. We voeren dit jaar tussen 10 en 17u wel een beperking in van 5 stuks per toegangsticket, vanaf 17 tot 18u valt de beperking weg, dan is er leegruilactie, ook zonder toegangsticket.
Naast kledingstukken zijn ook accessoires toegelaten (handtassen, mutsen, sjaals…) Handtassen mogen tweedehands zijn, voor schoenen laten we enkel nieuwe exemplaren toe.
Je mag ook 3 stuks kinderkledij binnenbrengen; kinderschoentjes in goede staat kan ook.

De inzameldagen voor LETS FASHION gaan door in dienstencentrum De Blomme op volgende dagen :

– zondag 21 april van 11 – 16 uur
– woensdag 24 april van 14 – 18 uur
– donderdag 25 april van 18 – 20 uur
– zaterdag 27 april van 9 – 11 uur

Wens je meer info over LETS FASHION ?
Mail naar sabienmeeremans@telenet.be